jueves, 24 de octubre de 2013


Hola! 
Bon dia :)

Durant aquests últims dies he estat fent el dossier de tècniques de recerca, ja que s'entrega dema. En aquest dossier s'ha de fer una explicació breu del tdr. 
Principalment al dossier una explicació de els principals objectius del treballs, el que ens interessa saber,on volem arribar,objectiu principal.., i les bases teòriques del treball. També tenim que aportar d'on hem extret l’ informació dels llibres que hem buscat, articles tobrats a varies webs como " RACO" o "Google acadèmic" i per últim també monografies.



Juntament duran aquesta setmana he imprès un power point sobre la psicologia de la por, un estudi sobre les emocions i també un article de la Revista Llatinoamericana de Psicologia sobre l'ansietat i la por. De manera que amb això i els apunts del llibres que vaig agafar a la UAB, estic acabant de elaborar l’ introducció i l’índex.

La semana que bé començaré a fer la part més pràctica de fer enquestes per obtenir més informació, per saber a que es degut la seva por, si serien capaç de superar-la.. etc.

Gràcies, Bona tarda a tothom!!

2 comentarios: